Stad Taxi Hengelo

Wat heb ik aan een Taxi in omgeving Hengelo?

Taxi Hengelo is een taxiservice die in en rond Hengelo zorgt voor vervoer. Een taxi kan uitkomst bieden wanneer het slecht weer is en u eigenlijk liever niet gaat fietsen. Misschien hebt u teveel spullen om zelf te vervoeren of wilt u liever niet alleen in het donker op pad. Taxi Hengelo neemt taxiritten aan in Hengelo zelf en ook richting omliggende dorpen als Beckum, Borne en Delden. Bovendien worden alle vliegvelden in Nederland en België aangedaan en het westen van Duitsland behoort ook tot de mogelijkheden. De goed opgeleide en klantvriendelijke chauffeurs van de taxiservice rond Hengelo zijn thuis in de regio en weten hoe zij verschillende belangrijke bestemmingen het snelst kunnen bereiken.

 

Zakelijk

Taxi Hengelo werkt voor zowel particulier als zakelijk vervoer. Door gebruik te maken van een taxi, kunt u nog wat stukken doorlezen of aantekeningen maken. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen, u stapt voor de deur uit en kunt nadien snel weer verder met uw dag.

 

Chauffeurs

Taxi Hengelo heeft gediplomeerde taxichauffeurs in dienst. Zij hebben een geldige chauffeurskaart en worden daarnaast opgeleid om ook de klantenservice, rijvaardigheid en EHBO op peil te houden. De chauffeurs van de taxiservice rond Hengelo spreken meerdere talen, naast Nederlands ook Engels, Duits en omdat ze allemaal uit de regio komen behoort ook Twents tot het talenpakket. De chauffeurs werken stipt en zorgen dat u niet nodeloos in de regen op uw vervoer staat te wachten. Bovendien wordt uw bagage gedragen en zit u in een auto die schoon en veilig is.

 

Tarieven

Voor zowel ritten binnen de stad als daarbuiten staat Taxi Hengelo bekend als één van de goedkopere bedrijven in de regio. De tarieven zijn gebonden aan maxima die bij wet zijn vastgelegd. U kunt vooraf met de chauffeur bespreken wat het verwachte tarief zal zijn, elke taxi is uitgerust met een taximeter die het exacte bedrag bijhoudt.

 

Groepsvervoer

Groepsvervoer behoort ook tot de mogelijkheden van Taxi Hengelo. Hebt u een avondje stappen met een groep vrienden gepland, dan is Taxi Hengelo graag uw BOB met een van de busjes die voor groepsvervoer worden ingezet.