WEWO Interior Concepts

WEWO Europe B.V.

Informatie en uitleg over: WEWO IC

Het klinkt nu nog een beetje vaag waarschijnlijk maar WEWO IC kan jouw ultieme uitkomst zijn voor interieur op maat in de branches van office, onderwijs, zorg en recreatie. Vooral als je goede lockers nodig hebt voor instellingen die te maken hebben met deze branches is WEWO IC waar je moet zijn, lees dus zeker verder wat ze qua lockers te bieden hebben.

 

WEWO-Onderwijs-03

Elektronische Lockers

Elektronische lockers is het specialisme van WEWO IC en deze leveren ze dus ook meerdere en meerdere verschillende. Alle lockers die WEWO IC maken zijn sowieso op maat gemaakt en kunnen dus speciaal worden aangepast op het gebouw waarvoor het nodig is.

Het voordeel van elektronische lockers is, is dat je geen muntjes of sleutels nodig hebt. Hiernaast kun je ze op afstand besturen en dus bijvoorbeeld reserveerbaar maken. Deze lockers kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in kantoren maar ook op scholen. Het design van elektronische lockers is bovendien compleet aanpasbaar, alles is maatwerk dus het design in jouw handen.

Interieur op maat

De focus van WEWO IC ligt wel op lockers maar ze regelen ook ander interieur op maat. Als je een hotel moet inrichten dan kunnen ze de balie en alle andere nodige meubels ook op maat maken, compleet aangepast op het gewenste design. Maar het gaat verder dan hotels, WEWO IC maakt interieur op maat voor zwembaden, wellness centra, scholen, kantoren, ziekenhuis, tandartspraktijken en ga zo maar door.

WEWO IC staat ervoor om innoverend te zijn en bovendien erg flexibel, wat ontzettend veel mogelijk maakt op het gebied van design. Hiernaast zijn ze erg betrokken bij elke klus die ze aannemen en zullen passie en enthousiasme niet gespaard blijven om het ideale interieur voor de desbetreffende instelling neer te zetten.

Ben je bezig met het interieur van een dergelijke instelling? Schroom dan zeker niet om een keer langs te komen of te bellen zodat WEWO IC jou kan helpen met hun maatwerk interieur.

 

WEWO-Lockers-02