Wat zijn geurkaarsen

Van geurkaarsen heb je waarschijnlijk wel gehoord, maar wat houdt het nou precies in? En misschien nog wel een belangrijke vraag is wat voor soorten geurkaarsen er allemaal zijn om jouw huis net wat gezelliger te maken.

Wat zijn geurkaarsen?

Heel simpel gezegd zijn geurkaarsen dus kaarsen waarin een lekkere geur is verwerkt. Dit geurtje wordt erin gebracht door een geur pil in de was te laten zinken als hij nog vloeibaar is zodat de geur door de was kan verspreiden en jij hem uiteindelijk kan ruiken wanneer je de kaars gaat op branden.

 

Wat voor soorten geurkaarsen zijn er?

Geurkaarsen heb je uiteraard in allerlei verschillende geuren en er lijken elke dag nieuwe geuren bij te komen, maar er zijn er een paar die toch nog steeds de meest bekende zijn.
Als eerste is dit de citronella geurkaars die behalve lekker fris ruikt ook nog eens goed werkt tegen muggen. Dan is er de dennengeur die ruikt naar een fris en natuurlijk bos als je even echt in de natuur wilt zijn. Hierna is er de frisse en fruitige appelgeur waar je alleen maar blij van kunt worden. Ook is er nog de rozengeur die echt ruikt naar romantiek en liefde, het is bovendien een wat meer warme geur voor de winter bijvoorbeeld. Als laatste is er nog de mirre geurkaars, deze kaars heeft een lekker zoete geur waar je moeilijk niet dol op kunt zijn.

Dat zijn dus de bekendste geuren maar je hebt nog veel meer zoals vanille, lavendel, koffie en ga zo maar door. Voor iedereen is er wel een geur die hij of zij lekker vind.

Je weet nu wat geurkaarsen zijn en ik kan me alleen maar voorstellen dat je er zin in hebt om de stad in te rennen en alle geurkaarsen te kopen die ze hier hebben, je hebt ook zoveel keus. Geurkaarsen kunnen jouw huis net dat beetje extra opfleuren met een lekkere geur en een knusse vlam. Haal dus nu een paar lekkere geurkaarsen in huis en jouw huis gaat wat gezelliger en knusser voelen.