teunmeubels

Tuinmeubelshop Almelo: officieel partner van Santika Furniture

Benieuwd naar de luxe tuinmeubelen van Santika Furniture? Je vindt ze vanaf heden bij Tuinmeubelshop in Almelo, dé megastore vol tuinbeleving in regio Twente. De winkel wordt nu uitgebreid met een complete Santika shop met tuinstoelen, tuintafels, loungesets, tuinsets, vuurtafels en parasols in alle opties en kleuren.

Van industriële tuinsets tot landelijke loungesets

Als exclusief aanbieder van Santika Furniture biedt Tuinmeubelshop de volledige belevenis. De uitgebreide collectie van het tuinmeubelmerk kun je komen bekijken en uitproberen in onze vestiging in Almelo. Die collectie bestaat uit verschillende tuinstijlen, inspelend op elke tuintrend van 2022 en geschikt voor elk type tuin.

Helemaal van nu zijn bijvoorbeeld de moderne platform-loungesets met zijplateaus. De strakke lijnen, lichtgewicht aluminium frames en frisse grijstinten maken de moderne buitenmeubels van Santika helemaal af. Deze series komen goed tot hun recht in een hedendaags tuinontwerp. Voor tuinen met een landelijker karakter heeft het tuinmeubelmerk ook voldoende sfeervolle opties. Hoekig of juist met glooiende contouren, de wicker tuinmeubel(sets) van Santika Furniture hebben dankzij de handgemaakte impressie van het vlechtwerk een warme en natuurlijke uitstraling. Voortbordurend op dit natuurlijke aspect heeft het merk ook verschillende lounge- en tuinsets in een industriële stijl. Deze stoere en innovatieve series combineren (natuur)materialen als teakhout en rope (bergbeklimmerstouw) met aluminium accenten.

teunmeubels

Shop Santika Furniture in regio Twente

Woon je in de buurt van Enschede, Hengelo of Oldenzaal? Tuinmeubelshop Almelo is je locatie voor een uitgebreide Santika Furniture-collectie in deze omgeving. Onze megastore staat garant voor een heerlijke dag tuinmeubels shoppen. Ook aan gratis parkeergelegenheid en vermaak voor de kinderen is gedacht. Ontdek de verschillende lijnen van Santika Furniture bij Tuinmeubelshop!