Jazet Sign & Print: een gerenommeerd signbedrijf in Overijssel

Ben je op zoek naar een bedrijf voor bijvoorbeeld een autobelettering, een spandoek of een lichtreclame? Dan ben je bij Jazet Sign & Print aan het juiste adres. Al meer dan twintig jaar is dit signbedrijf actief op het gebied van uitvoerende reclame. Jazet Sign & Print beschikt over het SI’BON keurmerk voor Erkend Signmaker, dé organisatie voor buitenreclame. Ook zijn ze erkend door de leveranciers van Avery-vinyl en 3M-vinyl. Daarnaast hebben de monteurs VCA en het certificaat Veilig werken op hoogte.

 

 

Welke diensten biedt Jazet Sign & Print aan?

Het specialisme van Jazet Sign & Print is kwalitatief hoogwaardige reclameobjecten. Je kunt bij hen terecht voor de volgende producten:
• airtex;
• autobelettering;
• beursproducten;
• bewegwijzering;
• blindering;
• carwrapping;
• gevelreclame;
• interieurfolie;
• lichtreclame;
• raamfolie;
• reclameborden;
• reclamezuilen;
• relatiegeschenken;
• spandoeken;
• stickers;
• vlaggen.
Vind je het milieu belangrijk? Bij Jazet Sign & Print hebben ze ook milieuvriendelijke varianten in hun assortiment.

 

 

Zoekt je iets speciaals? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een product dat niet in bovenstaande lijst staat? Niet getreurd. In de meeste gevallen kunnen ze het bij Jazet Sign & Print toch maken. Zo hebben ze bij Preston Palace de entree vernieuwd en verfraaid met onder andere een op maat gemaakte windroos. Bij de Spieringburg in Muiden hebben ze op de onderkant van de brug een gedicht aangebracht. Als je aan de juiste kant voor een open brug staat de wachten, kun je dit lezen. Een ander speciaal project is de raambelettering van vilt bij De Jong & Laan. Meer informatie over deze andere projecten is te vinden op hun website.

Waarom zou je gebruik maken van een signbedrijf?

Er zijn verschillende redenen om gebruik te maken van een signbedrijf. De belangrijkste is reclame maken voor je bedrijf, een merk, een product of een actie. Een andere reden is je naamsbekendheid vergroten of zorgen voor herkenbaarheid. Daarnaast kun je de bovenstaande signproducten gebruiken om informatie te geven of mensen de weg te wijzen. Je kunt je pand of voertuig er mooier mee maken. Raamfolie heeft nog een aantal functies:
• Je hebt verschillende soorten folies die inkijk tegengaan.
• Bij bedrijfsbussen wordt blindeerfolie op de ramen geplakt om diefstal tegen te gaan, omdat anderen door de folie niet kunnen zien wat er in je auto ligt.
• Bepaalde soorten raamfolies houden ultraviolet licht tegen, zodat je interieur minder snel verkleurt en je huid minder te verduren heeft van schadelijke uv-straling.
• Sommige folies dempen de schittering van (zon)licht.
• Folies met een zonwerend effect zorgen er voor dat de airco in je auto of bedrijfsruimte minder hard hoeft te draaien in de zomer.
• Veiligheidsfolie zorgt er voor dat als een raam om wat voor reden dan ook breekt, je geen last hebt van rondvliegend glas. Deze folie is ook inbraakwerend, omdat het lastiger is om een gat te maken in een raam.
De medewerkers van Jazet Sign & Print kunnen je adviseren welk type folie het beste past bij jouw wensen.

 

Reclame maken met bedrijfsauto’s

Als je reclame wilt maken, zijn er tal van mogelijkheden. Heb je een wagenpark? Dan is autoreclame echt een must. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft onderzocht hoeveel effect reclame op een auto heeft. Daar is uitgekomen dat je wel 160.000 contactmomenten per maand kunt hebben. Vandaar dat dit een zeer effect middel is om meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt reclame op je auto laten maken met autobelettering en/of carwrapping. Ook is tijdelijke belettering of een tijdelijke wrap mogelijk. Dit is handig als je een actie onder de aandacht wilt brengen. Bij Jazet Sign & Print adviseren ze je graag wat het beste bij jouw wensen past.

 

 

Reclame op je bedrijfspand

Reclame op of bij je bedrijfspand kan ook effectief zijn. Vooral als je op een zichtlocatie zit, in een winkelgebied of op een andere plek waar veel mensen komen. Er zijn verschillende mogelijk. Wil je reclame op je pand? Dan kun je een gevelreclame of lichtreclame laten maken. Het voordeel van lichtreclame is dat je ook in het donker opvalt. Ook met stickers, raamfolie en (raam)belettering kun je de aandacht trekken. Andere opties zijn spandoeken en reclameborden. Deze kun je bij je pand neer laten zetten of op je pand laten maken. Ook kun je kiezen voor vlaggen of een reclamezuil. Uiteraard kun je meerdere mogelijkheden met elkaar combineren. Een voordeel van reclame op je pand is dat het meteen als bewegwijzering dienst doet, waardoor bezoekers je gemakkelijk kunnen vinden.

 

  

 

Reclame maken op andere locaties

Soms wil je op andere plekken reclame maken. Dat kan op een beurs of evenement zijn of langs de kant van een doorgaande weg. Daarvoor zijn reclameborden, spandoeken en beursproducten het meest geschikt. Beursproducten zijn bijvoorbeeld folderdisplays, balies, presentatiewanden en roll-up banners. De meeste beursproducten zijn eenvoudig in te klappen, waardoor je ze gemakkelijk mee kunt nemen en je ze meerdere keren kunt gebruiken. Houd er wel rekening mee dat niet alle beursproducten weersbestendig zijn. Laat je daarom goed informeren over de verschillende mogelijkheden. Houd er rekening mee dat je niet overal reclame mag maken. In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) staat welke regels er zijn en of je een vergunning nodig hebt. De regels kunnen per gemeente verschillen.

 

 

Relatiegeschenken voor veel doeleinden geschikt

Relatiegeschenken zijn een middel om reclame te maken. Ook zorgen ze er voor dat je naam beter blijft hangen. Relatiegeschenken kun je weggeven aan klanten en/of relaties. Ze zijn ook leuk als blijk van waardering voor je personeel. Jazet Sign & Print heeft honderden relatiegeschenken in het assortiment. Daardoor zijn ze in Overijssel dé specialist op het gebied van relatiegeschenken. Ze hebben traditionele producten, zoals pennen. Handige cadeautjes zoals een powerbank. Of wat dacht je van leuke hebbedingentjes zoals een bluetooth speaker of action camera? Op hun website heeft Jazet Sign & Print een apart gedeelte waar je de meeste relatiegeschenken kunt bekijken én bestellen.

 

 

Informatie geven en bewegwijzering

Signproducten worden ook gebruikt om mensen te informeren. Daarbij moet je denken aan een plattegrond in een ziekenhuis of pijlen die je naar de juiste ruimte wijzen. Andere vormen van bewegwijzering zijn bijvoorbeeld een huisnummer of naambord op je pand. Bewegwijzering kom je overal tegen. Vaak sta je er niet eens bij stil. Toch is het geen overbodige luxe. Wil je bewegwijzering laten maken? Bij Jazet Sign & Print adviseren ze je graag welke optie het meest geschikt is.

 

     

 

Je auto of bedrijfsruimte verfraaien

Autobelettering en carwrapping wordt ook gebruikt om auto’s te verfraaien. Een voorbeeld is chrome delete, waarbij de chromen delen van je voertuig worden ingepakt met wrapfolie. Ook kun je met wrapfolie je auto mooier maken. Daarnaast is wrappen handig als je niet de juiste kleur auto kunt vinden. Je bedrijfspand kun je van buiten en/of binnen verfraaien met bijvoorbeeld met raamfolie, interieurfolie, airtex, stickers, lichtreclame, enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos. De medewerkers van Jazet Sign & Print helpen je daar graag bij.

 

 

Hoe werken ze bij Jazet Sign & Print?

Als je een opdracht wilt laten maken bij Jazet Sign & Print, gaat het creatief team aan de slag om je wensen te vertalen naar een concreet product. De signmakers gaan vervolgens aan de slag om dit product te maken. Heb je al een ontwerp? Of maakt een ander bedrijf het ontwerp? Geen probleem. Je kunt ook alleen voor de uitvoering bij Jazet Sign & Print terecht. Alle producten worden op maat gemaakt. Indien nodig wordt het gemonteerd. Bij beletteren, wrappen en blinderen is het mogelijk om dat bij jou op locatie te doen of bij hen in de bedrijfshal. Jazet Sign & Print zit in Almelo, maar hun werkgebied is heel Nederland en daarbuiten.

 

* Foto’s zijn eigendom van Jazet Sign & Print.