Comfortabele fashion schoenen

De Copenhagen schoen is gemaakt om van uitstekende duurzaamheid te zijn. De schoen is gemaakt om waterafstotend te zijn. Dit maakt ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Het materiaal is gemaakt van natuurlijk latex en ander afvalmateriaal. Nog een goede eigenschap van de schoen is dat hij van zacht leer is gemaakt. Het kan ook twee tot drie keer zijn lengte uitrekken zonder te scheuren. De elasticiteit in het materiaal geeft het een comfortabele pasvorm rond je hiel en enkel. De zool van de schoen is gemaakt van natuurlijk crêpe-rubber. Dit geeft je het grootste comfort en tractie op zowel droge als natte ondergrond. De zool is ook zeer duurzaam en kan vele jaren dragen meegaan. Je zult totaal vergeten dat je schoeisel draagt, want ze zitten de hele dag comfortabel zonder enig ongemak te voelen.

Modieus schoeisel

Copenhagen schoenen zijn een formele schoen die al heel lang populair is. Het is een soort schoeisel met een platte bodem dat ongelooflijk stijlvol is. Het is een laag uitgesneden schoen met een platte zool en een dunne hak. Het bovendeel van de schoen is van leer of canvas materiaal dat aan een dunne zool genaaid is, waardoor de voet er kleiner en fijner uitziet. Je kunt een Copenhagen schoen gemakkelijk herkennen door naar de hakhoogte en de vetersluiting te kijken. De hak is gemaakt om laag en slank te zijn. De schoenen hebben ook een heel smalle vetersluiting en licht puntige tenen die de neiging hebben vierkanter gevormd te zijn dan bij andere schoenen. Het zijn absoluut de perfecte geklede schoenen voor werk of formele gelegenheden, waarmee je er modieus uitziet.

Een schoeisel dat elke cent waard is

De Copenhagen schoen is een klassieke schoen met een tijdloos ontwerp die al tientallen jaren gemaakt wordt. Hun schoenen zijn van generatie op generatie doorgegeven omdat ze heel lang meegaan. De schoenen zijn gemaakt van echt Italiaans leer en met de hand geverfd met milieuvriendelijke verfstoffen. Hierdoor zijn ze duurzaam en gaan ze lang meegaan. Het is bekend dat klassieke ontwerpen niet voor niets klassiek zijn. Het geld dat je uitgeeft om deze schoen te kopen is het waard, want hij vormt een aantrekkelijk silhouet aan elke voet. Het past ook goed bij elke outfit, waardoor je er voortreffelijk uitziet. De vorm van dit schoeisel maakt ze ongelooflijk comfortabel en gemakkelijk om op elk moment van de dag te dragen.